Social Social

En bryllupsstyling Made in Heaven er selveste prikken over i-en. Enten du bare ønsker å få ordnet håret raskt og enkelt, eller du vil ha full pakke med «Hollywood treatment» vil vi gjøre vårt beste for at du skal slappe av og bare nyte hvert sekund.

Mens du pyntes, sørger vi for en behagelig atmosfære i salongen. Vi er også kjent for å være flinke til å roe bryllupsnerver. En god og avspennende hodebunnsmassasje som er inkludert i brudepakke 2 og brudepakke 3 gjør alltid underverker, og vi vet at vi har våre ord i behold når vi lover bruke all vår kunnskap til å gi deg den beste opplevelsen du kan få, mens du gleder deg til å si «ja» til ditt hjertes utkårede.

En brud eller brudgom som er Made in Heaven kan føle seg vakker hele dagen og stole på at håret vil ta seg godt ut på brudebildene. Når du bestiller en av våre bryllupspakker, sørger vi selvfølgelig også alltid for å holde avtalt tidsskjema, så du slipper å bekymre deg for eventuelle forsinkelser mens du er hos oss.

Brudepakke 1  Made in Heaven pris fra kr 1000 – 1220
Du vil ha det enkelt og vet nøyaktig hvordan du vil ha håret. Du vet også at den stylingen du ønsker deg lar seg gjennomføre på en klokketime og du kommer hit med nyvasket hår uten produkter i. Make-up må eventuelt bestilles utenom.
Varighet 1 time - på Den Store Dagen.  

Brudepakke 2 Made in Heaven pris fra kr 3150 – 3880
Bruden er stjernen. Først får du en 30 minutter prøvetime hvor vi blir enige om hvordan håret skal styles, og hvilke farger du ønsker på make-upen når du står brud. På selveste bryllupsdagen har vi satt av 2,5 time dedikert til å trylle hår og make-up brudevakkert.
Varighet 30 minutter i forkant + 2,5 time på Den Store Dagen.

Bryllupspakke 3 Made in Heaven  - Pris fra kr 4950 – 6080
I forkant møter bruden til en 60 minutters prøvetime, for å planlegge frisyre og make-up. På den store dagen drysser vi stjernestøv over henne slik at hun riktig skinner på sin store dag og serverer lette forfriskninger.
Varighet 1 time i forkant + 2,5 - 3 timer på Den Store Dagen.

Brudgom Made in Heaven  fra 950 - 1155
Vi starter med å gi ham en herlig og avstressende hodebunnsmassasje. Så følger barbering og frisering av kinnskjegg og bryn, samt nakke og ører. Timen avsluttes med en profesjonell styling av håret, så brudgommen er en flott utgave av deg selv på Den Store Dagen. Hvis du har langt hår som skal flettes eller hår som krever spesielt stell, blir vi glade for at du gir beskjed på forhånd, så vi er godt forberedt.
Varighet 1 time.